Over Costa Belgica Inmobiliaria

COSTA BLANCA • COSTA CALIDA
Christoph Hilderson
Christophe De Schepper

Dit is waarom Costa Belgica Inmobiliaria uw beste optie is!

Costa Belgica Inmobiliaria is een puur Belgisch (Vlaams) makelaarskantoor, gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten aan de hele Costa Blanca. Ook begeleiden wij u bij de verkoop van uw woning, het huren of verhuren van een vakantiewoning of permanente woning.

Het kantoor werd in 2016 opgericht door Christoph Hilderson en Christophe De Schepper, die al 15 jaar actief zijn als ondernemers.

Er is een groot verschil tussen de aankoop van een vakantiewoning, een investering voor verhuur of een permanente woning.

Onze ervaring richt zich op elk van deze 3 categorieën en zorgt ervoor dat u geen verkeerde aankoop doet.
Ook voor de eventuele verhuur van uw woning kunt u na uw aankoop bij ons terecht.

Costa Belgica Inmobiliaria biedt het grootste aanbod nieuwbouwprojecten, en loodst u doorheen het volledige aankoopproces.

Wij brengen u VEILIG en ZEKER naar de woning die u zoekt …

 

Costa Belgica Inmobiliaria begeleidt u van A tot Z bij uw aankoop:

Wij geven advies aangepast aan het profiel van de klant die besluit voor langere tijd in het buitenland te gaan wonen of verblijven.
Dit is niet hetzelfde als een paar weken op vakantie, maar je de rest van je leven goed voelen met een vakantiegevoel in een regio!
Wij brengen u bij de juiste mensen en op de juiste plekken waar de woning die u zoekt zich bevindt.
Wij ronden uw aankoop af totdat alle administratieve verplichtingen vervuld zijn om de woning onbezorgd te betrekken, inclusief notaris en belastingen.
Wij doen het voorbereidende werk.
Wij kunnen voor uw NIE nummer, bankrekeningnummer, bij de bank van uw keuze, domiciliëring van de nutsleidingen, internetverbinding, …
Wij werken samen met een gerenommeerde en betrouwbare partners (gestoría, advocatenkantoren,…) voor alle juridische, fiscale en financiële afwikkelingen.

Uw droom kan uitkomen…. samen met Costa Belgica Inmobiliaria!

Als u een in België gevestigd vastgoedkantoor bent, en geïnteresseerd bent in een samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Een algemene vraag, over een dienst, over een woning, ….
Wij proberen u zo goed mogelijk een antwoord te bieden.


Compare listings

Compare
Verified by MonsterInsights