Geregistreerd Vastgoedmakelaar & API

Costa Belgica Inmobiliaria is een erkende vastgoedmakelaar en voldoet volledig aan de nieuwe verplichte regelgeving die alle makelaars in de Comunidad Valenciana verplicht zich te laten registreren. Alle makelaars die actief zijn in de Comunidad Valenciana zijn verplicht om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en zich uiterlijk 15 oktober 2023 te registreren in het “Registro de Agentes de Intermediación Inmobiliaria”.

Ons nummer in dit register: RAICV-2384 (bekijk hier het register)

Wij zijn ook trots lid van de API – Agente de la Propiedad Inmobiliaria – een beroepsvereniging van vastgoedmakelaars die al vele jaren aanwezig is in het Spaanse vastgoed. Deel uitmaken van de API betekent dat men de gedragscode onderschrijft die verplichtingen inhoudt op het gebied van opleiding, ervaring en een uitgebreide ethische code.

Onze registratie bij API : apispa_00846 (bekijk hier ons certificaat)

Het feit dat wij geregistreerd zijn in de wettelijke registratie van de Comunidad Valenciana en deel uitmaken van de API beroepsvereniging geeft maximale garanties aan onze kopers en verkopers over onze werkwijze en kwalificaties.

Wat dit voor u betekent…

In een markt die zo uitgebreid en zo complex is als de onroerend goedmarkt is het van vitaal belang te weten waar u rekening mee moet houden bij het inhuren van de diensten van een makelaar. Het doel van de registratie en het lidmaatschap van de API is de consumenten in de vastgoedsector te beschermen.

 
Wat u van uw makelaar mag verwachten:

 

Depositoverzekering

Dat zij beschikken over een depositoverzekering met een minimale garantielimiet van € 60.000 per voor het publiek geopend kantoor in de Comunidad Valenciana.

Póliza de Caución colectiva: 4.249.860 (Crédito y Caución) – (Klik hier voor het certificaat)

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Dat zij een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering hebben met een minimale dekking van 600.000 euro per voor het publiek geopend kantoor in de Comunidad Valenciana.

Póliza Responsabilidad civil profesional colectiva: 8-10.294.144-Y (Catalana Occidente) – (Klik hier voor het certificaat)

Huidige wetgeving

Dat zij handelen met onafhankelijkheid, onpartijdigheid, voorzichtigheid en met inachtneming van de belangen van de cliënt en van de huidige wetgeving.

Regelgeving

Dat zij informatie verstrekken over de regelgeving en de ethische beginselen.

Beroepskwalificaties

Dat zij over de vereiste beroepskwalificaties beschikken.

Kennis

Dat ze vertrouwd blijven met het reglement en hun kennis actualiseren.

Verbintenis tot goede praktijken

Een formele verklaring die uitgaat van de verplichting tot naleving van goede trouw bij het verlenen van vastgoeddiensten.

Compare listings

Compare
Verified by MonsterInsights